Αρχική Σελίδα

Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Co. οπτικοηλεκτρονικής Lecede Shenzhen, ΕΠΕ. Είναι ο κύριος προμηθευτής των λύσεων επίδειξης των οδηγήσεων, το οποίο έχει ειδικευτεί στην Ε&Α, την κατασκευή και το μάρκετινγκ της επίδειξης των οδηγήσεων. Τοποθετημένο στο βιομηχανικό πάρκο μας, LECEDE καλύπτει μια περιοχή περισσότερο από 25.000 Μ ² σε έναν φραγμό. Θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τη ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 10.000 τετραγωνικών μέτρων το μήνα για τις επιδείξεις των οδηγήσεων, χάρι στις καλά εξοπλισμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής μας, και τους εξειδικευμένους εργάτες.

 

Εστίαση Lecede στην ποιότητα και την υπηρεσία, και εκτός από την εξέταση των παραγόντων επίδρασης και δαπανών επίδειξης, δίνουμε περισσότερη προσοχή στη μακροπρόθεσμη χρησιμοποιώντας σταθερότητα των προϊόντων και τη ικανοποίηση πελατών. Όλη η διαδικασία παραγωγής από την τεχνική έρευνα και την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή δοκιμής, την επαλήθευση σχεδίου, την ποιοτική δοκιμή σχεδίου, την υλική επιλογή, τη διίδες παραγωγή και τη μαζική παραγωγή κάθε προϊόντος έχει ένα σύνολο αυστηρών τυποποιημένων διαδικασίας ελέγχου και κανόνα. Στην πτυχή της διαχείρισης, έχουμε σχεδιάσει ανεξάρτητα ένα σύνολο γρήγορου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης από τη διαταγή που λαμβάνει, σχεδιασμός παραγωγής έλεγχος και, υλική αγορά, διαχείριση διαδικασιών, παράδοση, μεταπωλήσεις και ποιοτική ανάλυση για να εξασφαλίσουμε για να παρέχουμε την καλύτερες τιμή, την ποιότητα, την παράδοση και την υπηρεσία για τους πελάτες.

 

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της προηγούμενης δεκαετίας, τρέχουμε πάντα μετά από την τυποποίηση στο σχέδιο, τις διαδικασίες και τις τεχνικές, υλικά συστήματα, γραμμή προϊόντων. Τώρα έχουμε ενισχύσει ένα εντελώς σύστημα παραγωγής.


Η τυποποίηση εξασφαλίζει το προϊόν μας με την καλή ποιότητα που μπορεί να συναντηθεί με τις διαφορετικές αγορές και τους πελάτες. Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία OEM&ODM σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. «Η ποιότητα, αποδοτικότητα, περιεκτική εκτίμηση» υπογραμμίζεται για τη δημιουργία της αξίας για τους πελάτες.

 

Έχουμε εστιάσει συνεχώς στις εξελίξεις των νέων οδηγημένων προϊόντων επίδειξης, με όλο και περισσότερη επένδυση, και τις τεχνικές προσπάθειες Με τα άριστα, κατάλληλα προϊόντα, και τις σημαντικές υπηρεσίες, Lecede έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες εσωτερικός και υπερπόντιος. Εξάγουμε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, με περισσότερα από 1, 000 προγράμματα που χτίζονται εκεί, όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Σλοβακία, η Πολωνία, η Τουρκία, η Κύπρος, το Ισραήλ, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Χιλή, η Βολιβία, η Κολομβία κ.λπ.

 

Ελπίδα μπορούμε να κάνουμε τις επιδείξεις των θαυμάσιων οδηγήσεων για σας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Ιδρύθηκε το 2004, Shenzhen Lecede Optoelectronics Co, Ltd, που έχει το δικαίωμα ως επιχείρηση Hi-Tech στην πόλη Shenzhen, έχει πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις για την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας LED μετά από δεκαετία ταχεία ανάπτυξη. Βρίσκεται στο Shenzhen, Κίνα, Lecede Optoelectronics Co, Ltd αφιερωμένο στον σχεδιασμό, την έρευνα, την κατασκευή, την πώληση, κλπ. Οι πελάτες θα βιώσουν μια υπηρεσία turn-key μετά την καθιέρωση επιχειρηματικής συνεργασίας. Η σειρά προϊόντων της Lecede Optoelectronics Co., Ltd. έχει ευρεία εφαρμογή σε πολλές χώρες και έχει διατεθεί στην αγορά της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, κλπ. Η Lecede Optoelectronics Co., Ltd. δίνει μεγάλη έμφαση στην καινοτομία την τεχνολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι στενά συνδεδεμένο με ορισμένα πασίγνωστα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα.

Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : LECEDE

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400

Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-3,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας πλήρες χρώμα οδήγησε οθόνης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας πλήρες χρώμα οδήγησε οθόνης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας πλήρες χρώμα οδήγησε οθόνης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας πλήρες χρώμα οδήγησε οθόνης για τις πωλήσεις
gtag('config', 'AW-782819897');